Dialoog: wanneer ben je (on)geschikt voor werk?

Toegankelijk Zwolle toont de documentaire 80% Ongeschikt. Na het gezamenlijk bekijken van de documentaire start gespreksleider Gerard Jan Mijnheer van de 8 Filosofen de dialoog. Want wie is er eigenlijk (on)geschikt voor werk en in welke mate? Onze samenleving is toch prima ingesteld op werknemers met een beperking? Wanneer heb je een beperking? Wat is werkzaam zijn? Zo maar wat vragen die deze avond voorbij kunnen komen, om met elkaar van gedachten te wisselen en misschien wel tot nieuwe inzichten te komen.

Datum Maandag 7 oktober

Tijdstip 19.30-22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Opening Mari Sanders, de filmregisseur en hoofdrolspeler van de documentaire, zal de avond openen en verder aanwezig zijn.

Locatie Stadkamer Centrum (Zeven Alleetjes 1a)

Toegang Gratis (excl. eigen consumptie)

Voor wie Jobcoaches, ondernemers, uitkeringsgerechtigden, ervaringsdeskundigen, docenten, studenten, participatieconsulenten, Zwollenaren die affiniteit hebben met het onderwerp

Opgeven Mail naar info@toegankelijkzwolle.nl. Mocht je iets extra’s nodig hebben om aanwezig te kunnen zijn, dan horen we dat graag!

De Stadkamer is rolstoeltoegankelijk, er is een gebarentolk aanwezig en de film is voorzien van ondertiteling en audiodescriptie.

Met dank aan de Landelijke Stichting voor Blinden en Slechtzienden (http://www.lsbs.nl) en aan Soundfocus (http://www.soundfocus.nl). Door hen is de audiodescriptie gerealiseerd. Dank hiervoor!

Documentaire 80% Ongeschikt van filmregisseur Mari Sanders