Hoe (on)geschikt ben je voor werk?

Toegankelijk Zwolle toont in de Week van de Toegankelijkheid de documentaire 80% Ongeschikt van Mari Sanders. Na het gezamenlijk bekijken van de documentaire start gespreksleider Gerard Jan Mijnheer van de 8 Filosofen de dialoog. Want wie is er eigenlijk (on)geschikt voor werk en in welke mate? Onze samenleving is toch prima ingesteld op werknemers met een beperking? Wanneer heb je een beperking? Wat is werkzaam zijn? Zo maar wat vragen die deze avond voorbij kunnen komen, om met elkaar van gedachten te wisselen en misschien wel tot nieuwe inzichten te komen.

Datum maandag 7 oktober

Tijdstip 19.30-22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Locatie Stadkamer Centrum (Zeven Alleetjes 1a)

Toegang   gratis (excl. consumptie)

Voor wie               jobcoaches, ondernemers, uitkeringsgerechtigden, ervaringsdeskundigen, docenten, participatieconsulenten, Zwollenaren die affiniteit hebben met het onderwerp

De Stadkamer is rolstoeltoegankelijk, er is een gebarentolk aanwezig en de film is voorzien van ondertiteling en audiodescriptie.

Met dank aan de Landelijke Stichting Blinden en Slechtzienden en Soundfocus voor het realiseren van de audiodescriptie. De documentaire is vanaf 7 oktober beschikbaar in Earcatch en daarmee dus voor alle gebruikers van de Earcatch-app.

Mari Sanders, de filmregisseur en hoofdrolspeler in de documentaire, zal de avond openen.

Vragen of willen opgeven? Dat kan door te mailen naar info@toegankelijkzwolle.nl. Mocht je iets extra’s nodig hebben om op deze avond aanwezig te kunnen zijn, dan horen wij dat graag!

Overige links

Privacybeleid

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw naam in(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Logo toegankelijk Zwolle. Een toegankelijke stad ontwikkel je samen.