Geschreven op 26 mei 2022

Informatie avonden inclusieve speeltuinen

Een jongen en een meisje hebben allebei een blinddoek op. Ze houden elkaars hand vast. Het meisje heeft een taststok vast in haar rechterhand

Graag vertellen we je meer over de definitieve plannen voor de speeltuin in het Gerenpark en de speeltuin aan de Betinckmarke/Heerkensmarke op de informatieavonden op 31 mei en 2 juni.

  • Dinsdagavond 31 mei 19.30-20.30uur – in de speeltuin Bentinckmarke/Heerkensmarke
  • Donderdag 2 juni 19.30-20.30uur – in de speeltuin Gerenpark

Verwachte werkzaamheden:

De Gemeente heeft DonkerGroen de opdracht gegeven om deze speeltuinen te herinrichten. Dit zal naar verwachting in week 25-26-27 zijn (20 juni tm 10 juli). Dit is nog wel met een slag om de arm, omdat er nog onzekerheid is in de levering van een speeltoestel. 

Samenspeelmiddagen:

Wanneer de herinrichting volgens planning verloopt, zullen er weer Samenspeelmiddagen gepland worden die tevens de opening van de nieuwe speeltuinen zullen zijn.

  • Woensdag 13 juli 14.00-16.30uur – speeltuin Gerenpark
  • Zaterdag 16 juli 14.00-16.30uur – speeltuin Bentinckmarke/Heerkensmarke

Meer informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lieke Helmes info@toegankelijkzwolle.nl of 
06-28949155 of kijk op onze pagina inclusief spelen

De herinrichting van deze speeltuinen is mede mogelijk gemaakt met subsidies van de Gemeente Zwolle, het Hervormd Weeshuis, de Old Grand Dad Club Zwolle, SportServiceZwolle, Lionsclub Zwolle en crowdfunding. 

De gesprekken met de Gemeente hebben opgeleverd dat er nu een Inclusief speeltuinen beleid is en er over de hele stad aandacht is voor inclusieve speeltuinen. Hier zijn we heel blij mee!

Wellicht is deze informatie al voldoende? En anders zien we je graag op één van de informatieavonden op 31 mei of 2 juni in één van de speeltuinen

WEEK VAN DE TOEGANKELIJKHEID 2022

In 2022 vindt de Week van de Toegankelijkheid van 3 – 8 oktober plaats. Ook Toegankelijk Zwolle zal weer diverse activiteiten organiseren deze week om aandacht te vragen voor inclusief en toegankelijk Zwolle. Houdt deze website in de gaten voor meer informatie.

De laatste blogs

Overige links

Privacybeleid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw naam in(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.