Skip to main content
Geschreven op 9 april 2021

Enquête gebruik Openbaar Vervoer en Wmo Vervoer

Omdat er verschillende signalen over het Openbaar Vervoer en het Wmo Vervoer zijn binnen gekomen, heeft Toegankelijk Zwolle samen met de Seniorenraad, Wijz en SamenOuderen een enquête opgesteld om een breder beeld te krijgen wat de ervaringen zijn met betrekking tot het Openbaar Vervoer en het Wmo Vervoer. Lees hieronder meer informatie over deze enquête.

Mocht je een Wmo-taxipas hebben en/of gebruik maken van het OV, vul dan (anoniem) de enquête in. De enquête is vooral gericht op 65+-ers, maar mag ook ingevuld worden door jongere gebruikers van het vervoer. Alvast bedankt voor het invullen!

Wat wordt er gedaan met de gegevens uit de enquête

Toegankelijk Zwolle en diverse partijen zijn in gesprek met de Gemeente Zwolle over de signalen die zij ontvangen en na te denken over eventuele verbeteringen in het Wmo Vervoer. Het Openbaar Vervoer valt onder de verantwoordelijkheid van de Provincie, maar heeft wel indirect invloed op de vervoersvraag in de Gemeente Zwolle. En dus mogelijk op het Wmo vervoer. De input uit de enquête zal gebruikt worden in de gesprekken met de Gemeente Zwolle.

Voor vragen of onduidelijkheden hierover kan er gemaild worden naar info@toegankelijkzwolle.nl.

WEEK VAN DE TOEGANKELIJKHEID 2022

In 2023 vindt de Week van de Toegankelijkheid van 2 – 7 oktober plaats. Ook Toegankelijk Zwolle zal weer diverse activiteiten organiseren deze week om aandacht te vragen voor inclusief en toegankelijk Zwolle. Houdt deze website in de gaten voor meer informatie.

De laatste blogs