Skip to main content
Geschreven op 5 oktober 2021

Podcasts over toegankelijkheid en inclusie

Deze week, 4 – 8 oktober, is de Week van de Toegankelijkheid. We organiseren verschillende activiteiten, zoals het ProkkelOpPad en SamenSpeelDagen. Daarnaast zijn er ook verschillende podcasts vanuit Onbeperkt Meedoen en Zwolle Zoomt In opgenomen waarin ervaringsdeskundigen vertellen wat toegankelijkheid en inclusie voor hen betekent. Meer informatie over de podcasts zijn te vinden in dit bericht.

Ervaringsdeskundige Jan Pijnaker en projectleider van Gemeente Zwolle Detmer Hoekstra hebben samen met het Ministerie van VWS voor het programma Onbeperkt Meedoen een podcast opgenomen. Hierin vertellen zij over de toegankelijkheid van de Openbare Ruimte en hoe Gemeente Zwolle en Toegankelijk Zwolle samenwerken. Beluister hier de podcast.

Ervaringsdeskundige Niels ten Hagen is geïnterviewd door Zwolle Zoomt In en vertelt over toegankelijkheid en inclusief werkgeverschap. Beluister hier de podcast.

WEEK VAN DE TOEGANKELIJKHEID 2022

In 2023 vindt de Week van de Toegankelijkheid van 2 – 7 oktober plaats. Ook Toegankelijk Zwolle zal weer diverse activiteiten organiseren deze week om aandacht te vragen voor inclusief en toegankelijk Zwolle. Houdt deze website in de gaten voor meer informatie.

De laatste blogs