Skip to main content
Geschreven op 23 oktober 2019

Rolstoelbasketbaltoernooi 2019

Toegankelijk Zwolle en BeQuick’28 organiseerden samen een rolstoelbasketbaltoernooi. Wat een toffe avond!

Inclusie gaat over dat iedereen zo zelfstandig, volwaardig en gelijkwaardig deel kan nemen aan de samenleving. We hopen dat deze sportieve, verbindende avond bijgedragen heeft aan het creëren van bewustwording hierin. Tijdens dit toernooi was er geen onderscheid tussen wel of geen (fysieke) beperking hebben. Iedereen zat in een rolstoel. Sport verbindt. Mooi om te zien hoeveel plezier er gezamenlijk was!

Dank aan alle deelnemende teams voor hun inzet en enthousiasme! SportService Zwolle, Gemeente Zwolle, Gemeente Kampen, Niels ten Hagen, Travers Welzijn, Dock24, TalentStad, BeQuick’28.

En dank aan AH André Mulder, Frion Molenkamp, Vogellanden, Calo Windesheim voor de sponsoring!

Volgend jaar februari wordt er weer een toernooi georganiseerd. Er zijn al weer aanmeldingen. Dit wil je eens meegemaakt hebben! Heb je ook interesse? Mail naar info@toegankelijkzwolle.nl

WEEK VAN DE TOEGANKELIJKHEID 2024

In 2024 vindt de Week van de Toegankelijkheid van 7 – 12 oktober plaats. Dit jaar willen we extra aandacht vragen voor het belang van een toegankelijke werkplek. Wat is nodig om fijn te kunnen werken als je in een rolstoel zit, niet goed kunt zien, niet goed kunt horen, gevoelig bent voor drukte of een energiebeperking hebt?

De laatste blogs