Skip to main content
Geschreven op 17 mei 2021

Toegankelijk Zwolle spreekt over inclusie tijdens Bevrijdingsfestival Overijssel

Ervaringsdeskundige Linda Hiemstra mocht spreken tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel over ‘vrijheid in een inclusieve en diverse samenleving’ samen met Wiliam Coljee, Carlo Duinkerken en Djuwa Mriovilli, tijdens het programma Aan tafel bij Carolien Borgers. Met elkaar praten zij over wat vrijheid voor hen is als het niet vanzelfsprekend is om mee te kunnen doen of om jezelf te kunnen zijn.

Toegankelijk Zwolle heeft ook geadviseerd hoe het online programma inclusief te maken. Dus niet alleen praten over inclusie, maar ook inclusief zijn in het aanbod. Deze video’s zijn daarom voorzien van ondertiteling, zodat ook mensen met een auditieve beperking kunnen volgen wat er gezegd wordt.

Wil je terugkijken of -luisteren wat Linda en de anderen vertelden over vrijheid in een inclusieve en diverse samenleving zijn?

WEEK VAN DE TOEGANKELIJKHEID 2024

In 2024 vindt de Week van de Toegankelijkheid van 7 – 12 oktober plaats. Dit jaar willen we extra aandacht vragen voor het belang van een toegankelijke werkplek. Wat is nodig om fijn te kunnen werken als je in een rolstoel zit, niet goed kunt zien, niet goed kunt horen, gevoelig bent voor drukte of een energiebeperking hebt?

De laatste blogs