Skip to main content
Geschreven op 17 mei 2021

Toegankelijk Zwolle spreekt over inclusie tijdens Bevrijdingsfestival Overijssel

Ervaringsdeskundige Linda Hiemstra mocht spreken tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel over ‘vrijheid in een inclusieve en diverse samenleving’ samen met Wiliam Coljee, Carlo Duinkerken en Djuwa Mriovilli, tijdens het programma Aan tafel bij Carolien Borgers. Met elkaar praten zij over wat vrijheid voor hen is als het niet vanzelfsprekend is om mee te kunnen doen of om jezelf te kunnen zijn.

Toegankelijk Zwolle heeft ook geadviseerd hoe het online programma inclusief te maken. Dus niet alleen praten over inclusie, maar ook inclusief zijn in het aanbod. Deze video’s zijn daarom voorzien van ondertiteling, zodat ook mensen met een auditieve beperking kunnen volgen wat er gezegd wordt.

Wil je terugkijken of -luisteren wat Linda en de anderen vertelden over vrijheid in een inclusieve en diverse samenleving zijn?

WEEK VAN DE TOEGANKELIJKHEID 2023

In 2023 vindt de Week van de Toegankelijkheid van 2 – 7 oktober plaats. Ook Toegankelijk Zwolle zal weer diverse activiteiten organiseren deze week om aandacht te vragen voor inclusief en toegankelijk Zwolle. Houdt deze website in de gaten voor meer informatie.

De laatste blogs