Skip to main content
Geschreven op 19 april 2022

Hart van Stadshagen

Drie mannen kijken samen naar een projectkaart die aan de muur hangt. De projectleider die in het midden staat wijst een plek op de kaart aan. Op de kaart hangen post-its in verschillende kleuren

Toegankelijk Zwolle wordt steeds vaker benadert om bij gesprekken over nieuwbouwprojecten aanwezig te zijn. Zo zijn we ook in gesprek met Barry Hegeman projectdirecteur bij Dura Vermeer over de uitbreiding van het Hart van Stadshagen.

Toegankelijkheid is in veel gesprekken een onbekend terrein. Onbekend maakt vaak onbemind. Dit begrijpen we maar al te goed. Want als jij zelf geen ervaringen in je directe omgeving hebt meegemaakt, wat betekend toegankelijkheid dan voor jou?

Barry verraste ons in positieve zin! Hij kijkt met een inclusieve bril en heeft ervaring met dit complexe onderwerp. In dit project maakt bekend zeker bemind.

Wat fijn dat we ook dit keer een student Ruimtelijke Ontwikkelingen mee konden nemen om ervaring op te doen voor zijn opleiding !

We kijken met een positieve blik vooruit naar de komende ontwikkelingen rond dit project. Meer informatie? Kijk dan op www.hartvanstadshagen.nl

WEEK VAN DE TOEGANKELIJKHEID 2023

In 2023 vindt de Week van de Toegankelijkheid van 2 – 7 oktober plaats. Ook Toegankelijk Zwolle zal weer diverse activiteiten organiseren deze week om aandacht te vragen voor inclusief en toegankelijk Zwolle. Houdt deze website in de gaten voor meer informatie.

De laatste blogs