Skip to main content
Geschreven op 2 mei 2022

Maak kennis met onze nieuwe Projectleider Petra!

Petra van Duin heeft een brede glimlach. Petra heeft kort bruin krullend haar. Ze heeft een zwarte bril op en draagt een créme blouse.

Vanaf 1 mei 2022 heeft Toegankelijk Zwolle een nieuwe projectleider Petra van Duin.

Graag zou ik me aan jou willen voorstellen, ik ben Petra van Duin, getrouwd en woonachtig met mijn gezin in Zwolle Zuid. 

Vanaf 1 mei ga ik de uitdaging graag aan om samen met de ervaringsdeskundigen, collega’s en netwerkpartners Zwolle nóg toegankelijker en dus nog een stukje mooier te maken.  Laat je niet of zo minimaal mogelijk beperken vind ik zowel in mijn privéleven als in mijn werk heel erg belangrijk. Denken in mogelijkheden staat voor mij zeker centraal.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier en inzet gewerkt om het ontwikkelen van mensen met een beperking zo optimaal mogelijk te realiseren. Dit gericht op zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen, werken en vrijetijd besteding. Dit heb ik met veel enthousiasme, doorzettingsvermogen en humor gedaan. Want daar krijg ik energie van! 
 
In mijn vrijetijd zwem ik graag, bezoek graag het theater, concert of bioscoop en ga graag op vakantie. Familie en vrienden zijn belangrijk voor me. Ik ben mantelzorger voor mijn vader, die een lichamelijke beperking heeft en die ik graag ondersteun waar dit nodig is. 
 
Ik kijk er naar uit om te gaan starten bij Toegankelijk Zwolle en om met jullie kennis te maken, heel graag tot dan! 

WEEK VAN DE TOEGANKELIJKHEID 2024

In 2024 vindt de Week van de Toegankelijkheid van 7 – 12 oktober plaats. Dit jaar willen we extra aandacht vragen voor het belang van een toegankelijke werkplek. Wat is nodig om fijn te kunnen werken als je in een rolstoel zit, niet goed kunt zien, niet goed kunt horen, gevoelig bent voor drukte of een energiebeperking hebt?

De laatste blogs