Geschreven op 14 juli 2022

Met je rolstoel in de draaimolen!

kinderen en ouders bij opening inclusieve speeltuin

Inclusieve speeltuinen in Zwolle Zuid feestelijk geopend door wethouder Michiel van Willigen.

Feest! Op 13 juli was het eindelijk zover. Kinderen uit Zwolle Zuid openden samen met wethouder Michiel van Willingen de inclusieve speeltuin bij het Gerenpark. Deze speeltuin heeft nu onder andere een draaimolen waar je zo met je rolstoel in kunt rijden. Ook is er een zandbaktafel waar je met je rolstoel onder kunt rijden, omdat er kunstgras onder ligt. Zo kunnen de kinderen met elkaar samen spelen, want dat is het allerleukste! 

Op 16 juli was de feestelijke opening en samenspeelmiddag aan de Bentinkcmarke/van Hemertmarke. In deze speeltuin is een hockeyveld met kunstgras te vinden, een rolstoeldraaimolen en een korfbalboom (korven op verschillende hoogtes) op kunstgras. Je bent van harte welkom om de nieuwe speeltuinen zelf eens uit te proberen! 

Op naar nog meer inclusieve speeltuinen in Zwolle. Een toegankelijke stad ontwikkel je samen!

WEEK VAN DE TOEGANKELIJKHEID 2022

In 2023 vindt de Week van de Toegankelijkheid van 2 – 7 oktober plaats. Ook Toegankelijk Zwolle zal weer diverse activiteiten organiseren deze week om aandacht te vragen voor inclusief en toegankelijk Zwolle. Houdt deze website in de gaten voor meer informatie.

De laatste blogs

Overige links

Privacybeleid

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul uw naam in(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.